2021-06-24 01:49:54• hírek • Blikk.hu

Véget ér a Jóban Rosszban

Sokkolta a stábot: tizenhat év után megszűnik a Jóban Rosszban, a TV2 csoport kórházi szappanoperája. Az Origo információi szerint a stábbal szerdán közölték a rossz hírt, amelyet a csatorna vezérigazgatója, Pavel Stanchev meg is erősített az oldalnak.

– Kiemelt hangsúlyt fektetünk a jövőben a tematikus kábelcsatornáink saját gyártású tartalmainak fejlesztésére, így a Jóban Rosszban programstratégiai okokból véget ér. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, hiszen a sorozat a TV2 Csoport történetének fontos része volt az elmúlt 16 évben. A változtatás azonban lehetővé teszi, hogy a csatornáinkra még több saját gyártású produkciót készítsünk – indokolta a döntést Stanchev, aki munkatársaival együtt nem várt sokat azzal, hogy a stábbal is közölje azt, szinte azonnal tájékoztatta őket.


Ugyan a Jóban Rosszban még hónapokig adásban lesz a SuperTV2-n, a Blikk úgy tudja, már csak alig több mint egy hónapig zajlik a forgatás, július végével pedig végleg bezár a Csillagvirág klinikának otthont adó stúdió, ahol egyébként olyan színészek váltak ismertté a nagyközönség számára, mint Lengyel Tamás, Damu Roland vagy Madár Veronika.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: